Tijd voor Rust en Bezinning!

De situatie waarin wij ons nu allemaal in bevinden is lastig, vreemd, onwennig, niet prettig en ronduit zwaar klote, maar ondanks alle onzekerheden kan de juiste mindset op ten duur het verschil maken.

Misschien is het toch ook goed dat wij even pas op de plaats moeten maken met een leven waarin alles 24/7 draaide, de prestatiedruk voor velen te hoog was, mensen vooral bezig zijn met zichzelf en te weinig tijd en geduld hebben voor anderen.

Nu dat er ineens tijd is voor andere dingen dan alleen werken en stressen is het misschien een goed moment om klussen in huis of op kantoor aan te pakken. Een wand of complete ruimte opvrolijken met geprint behang of doek, geprint plafondtegels, een receptiebalie, tafel of kast laten beplakken met mooie interieurfolie of je wanden een heel andere uitstraling geven met 3D wandpanelen. Maak dankbaar gebruik van de tijd en verspil het niet!

Als alles achter de rug is ben ik benieuwd wat iedereen gaat doen. Gaan wij hiervan leren en daar waar mogelijk aanpassingen doen of gewoon op dezelfde voet verder?

Stay strong en safe!