Marced.nl is leverancier van verschillende producten aan Sign en Reclame Productiebedrijven waaronder o.a. een ruim assortiment aan printfolie voor interieur en algemeen reclame doeleinden. Verder ben ik leverancier van AOL apparatuur zoals frees en snijtafels. Vanaf vandaag zal ik mijn ervaringen en kennis delen om te laten zien wat er allemaal mogelijk is in deze fascinerende branche. Daarnaast geef ik advies aan bedrijven welke producten het beste resultaat geeft en/of inpakt kan genereren.  

De afgelopen tijd ben ik op zoek geweest naar partners die een breed assortiment, hoge maat van service leveren en vooral kennis van zaken en technische inzicht hebben.

Voor mijn folie heb ik een partner gevonden met een breed en vooral diep assortiment aan printmedia waaronder ook interieur folie van Bodaq en LG.

Deze speciale folies hebben de look en feel van producten zoals hout , marmer, steen , beton en leer. Vaak wordt dit soort folie gebruikt om meubels op de pimpen , tafel , receptie balie , kasten en laden te bekleden of complete wanden een mooi, strak, modern of andere soort uiterlijk te geven.

Voor alles op het gebied van binnen en buiten bewegwijzering heb ik ook en partner gevonden die kwaliteit levert voor een markt conform prijs met een service niveau dat bij mij past. Voor meer info raadpleeg mijn website www.marced.nl

Naast de verkoop van producten aan de sign industrie geef ik advies aan bedrijven en overheidsinstellingen over welke producten het beste resultaat geeft en/of inpakt kan genereren.

Er zijn zoveel producten en mogelijkheden binnen handbereik alleen vaak zijn mensen niet op de hoogte hiervan. Met mijn posts en blogs wil ik hier verandering in proberen te brengen.