Wat is interieurfolie?

Interieurfolie voor snelle renovaties

Interieurfolie is een fantastisch nieuw product waarmee je interieur een geheel nieuwe look en feel kunt geven. Het is verkrijgbaar in meer dan 500 designs en biedt een unieke manier om een huis of bedrijf te re-stylen. Het meest bijzondere van deze folie voor je interieur is wellicht dat het er niet alleen erg realistisch uitziet, maar het ook levensecht aanvoelt. Interieurfolie heeft namelijk een authentieke structuur. Zo voelt je echt de nerven van hout, de gladheid van metaal of de koelte van natuursteen. Een andere bijzondere eigenschap van interieur folie is dat het vormbaar is. Daardoor past het uitstekend op ronde of gebogen elementen. Ideaal dus voor ieder oppervlak.

Interieur re-stylen met interieurfolie

Met de vele verschillende designs in folie voor interieur kan je naar hartelust jouw bestaande inrichting of meubilair een compleet nieuw uiterlijk geven. Gaat het om een kast, deur, wand of meubelstuk dat geheel van aangezicht verandert moet worden, een keuken, badkamer, hal, garage of een andere ruimte een volledig nieuwe look wil geven? Er zijn verschillende soorten van unieke texturen zoals hout, leer, marmer, metallic, natuursteen, textiel, effen kleuren, patronen of folie met glitter om uit te kiezen.

Interieurfolie voor zakelijk gebruik

Ook voor zakelijke doeleinden biedt interieur folie een perfecte manier om te renoveren. Deze bijzondere folie is een geweldig alternatief voor timmerwerk, designelementen of nieuw meubilair. Het aanbrengen van de folie vraagt veel minder tijd dan traditionele renovaties. De decoratieve mogelijkheden, structuren en verschillende kleuren bieden ontwerpers bovendien een enorme keuze. De unieke uitstraling is ideaal voor restaurants, hotels, kantoren, bedrijven en winkels. Ben jij  opzoek naar een innovatieve oplossing voor een volledige renovatie? Kies dan voor de flexibiliteit en prijs van deze bijzondere folie.

Interieurfolie bestellen voor ieder budget

Met folie voor een nieuw interieur creëert je een prachtige visuele impact van natuurlijke materialen voor een fractie van de kosten. Daarmee bespaart je veel geld ten opzichte van bouwwerkzaamheden of het aanschaffen van nieuw meubilair, tenslotte zijn er geen extra kosten verbonden aan arbeid of materiaal. Naast een besparing op geld scheelt het aanbrengen van folie ook enorm veel tijd in vergelijking met langdurige renovaties. Daarom is deze folie interessant voor ieder budget.

Heb ik jullie nieuwsgierigheid gewekt of loop je met de gedachten om de boel te willen veranderen of gewoon een nieuwe uitstraling willen geven? Laat het mij dan weten via een bericht in commentaar.